Hi,
Ik ben Evy, mama van een zoon van 14. 
Afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs ging ik aan de slag, eerst enkele jaren als juf maar al heel vlug werd ik zorgcoördinator. Dat was helemaal mijn ding, zorgen voor kinderen met zorg.  Daar heb ik geleerd en ervaren hoe belangrijk het is om kinderen het gevoel te geven dat ze mogen zijn wie ze zijn en zoals ze zijn, om zich optimaal te kunnen ontplooien. Maar ook om goed te luisteren naar de ouders, zij waren mijn bondgenoten samen met de klasleerkracht.
Nieuwsgierig en getriggerd om meer te weten te komen over hoe mensen denken en daarnaar handelen, studeerde ik ook psychologie aan de Open Universiteit. Nog meer op zoek naar uitbreiding van mijn vakkennis studeerde ik ook nog af als coach, maar de opgedane ervaring gedurende mijn jaren als zorgcoördinator zijn van onschatbare waarde.

Het geeft me veel voldoening om te zien hoe kinderen terug helemaal openbloeien door het geloof in zichzelf terug te vinden en zo de kracht te vinden om sterk te zijn voor wat minder goed gaat. Voor alle kinderen, jongeren is het immens belangrijk dat ze zich gelukkig en gewaardeerd voelen precies zoals ze zijn!

Enorm geboeid door de veerkracht en het positivisme van kinderen wil ik graag met hen en hun ouders op zoek naar zichzelf (Insights) en hen de weg helpen vinden om zichzelf te tonen (Out) aan hun leefwereld.

Evy Smessaert

Instructor

Lorem ipsum dolor sit amet donec est sunt consectetuer maecenas ac conubias risus vestibulum egestas aptent egestas mauris semper nibh vel mattis feugiat aliquam dapibus doloris dolor justo mauris accumsan erat elit viverra quam feugiat rutrum nascetur nisl ut tellus ultricies quis blandit sodales nisl dapibus nullam sapien purus aliquam pellentesque vestibulum vehicula mauris.